Høyteknologisk solskjerming

Lady Smart zip screen

Verden er ikke hva den engang var; det finnes langt flere muligheter i dag enn noen gang. Alle de nye teknologiske løsningene som nå er tilgjengelige på markedet påvirker også solskjermingens muligheter.

De siste årene har solskjermingen blitt stadig smartere og mer høyteknologisk, og Lady Solskjerming er smart på er enn én måte: I våre produkter brukes både elektrisitet, batteridrevne motorer og nanoteknologi. Dette gir deg optimal beskyttelse mot nedbør og den komforten du forventer.

Enklere hverdag med motorisert solskjerming

Med motoriserte eller batteridrevne markiser, persienner og screens blir hverdagen langt enklere og mer komfortabel. Hvis det for eksempel plutselig begynner å regne og utemøblene fremdeles står ute, slipper du å gå ut av huset for å sveive ut markisen. Det kan du helt enkelt gjøre ved hjelp av en bryter på veggen, fjernkontroll eller via en app på telefonen din.

Vil du gjøre hjemmet ditt enda smartere med høyteknologisk solskjerming fra Lady Solskjerming? Kontakt oss her for en gratis befaring, så finner vi den løsningen som passer best for deg.

 

Stemmestyrt

Smarte løsninger for din bolig

Det meste av vår utvendige solskjerming er kompatibel med, og kan kobles opp mot Somfy Connexoon. På denne måten kan du enkelt styre solskjermingen din via en app på telefonen. Dette gjør du enkelt uansett hvor du befinner deg. Du kan også ta i bruk Somfys TaHoma-boks. Dette er en trådløs enhet som kan kobles til belysning, varme, garasjeporten og selvfølgelig solskjermingen. Dermed kan du helt enkelt bruke telefonen din til å styre nesten alle enhetene i ditt hjem.

Markiseduker, screens og nanoteknologi

I tillegg til appstyringen, er våre markiser og screens høyteknologiske i den forstand at duken er produsert ved hjelp av nanoteknologi. Det sikrer at dukene på våre produkter er vannavstøtende, selvrensende og flammesikre. Dukene holder seg dermed rene og tørre, i tillegg til at de ikke falmer og blir misfarget av sola. Hvis du ønsker et rimeligere alternativ, leverer vi også mer tradisjonelle markiseduker i akryl.

Har du behov for utvendig solskjerming hjemme eller på kontoret? Les mer om vindus- og terrassemarkiser, persienner og screens her.

Kontakt oss for gratis befaring

Vi i Lady Solskjerming ønsker å gi deg løsningen som dekker dine behov og passer ditt hjem. Derfor tilbyr vi alltid gratis befaring til alle våre kunder i Oslo, Akershus, Follo, Romerike, Asker og Bærum.

Kontakt oss her for gratis befaring og garantert solskjerming til din bolig.

Flere nyheter

Rullegardiner

Vi inngår samarbeid med Royal solskjerming

Lady solskjerming har lenge hatt et bredt utvalg både inn utvendig og innvendig solskjerming, men nå blir utvalget enda bedre. Vi har nemlig inngått et samarbeid med Royal solskjerming på innvendige solskjermingsprodukter.  Royal solskjerming har

Les mer »

Vi er trygge på at vi tok det rett valget

Vi kjøpte utvendige screens fra Lady Solskjerming i mai. Vi hadde hørt mye bra om dem og de er godt kjent i området, derfor valgte vi å se hva de kunne tilby. Vi så litt på andre hus med solskjerming fra Lady, og vi likte utseendet på deres produkter. Det virket også som at de var av høy kvalitet.

Les mer »