Her er 4 gode grunner for at du burde ta en tur innom vårt showroom denne påsken!

Lady_logo_2020

Vet du enda ikke hva du skal denne påsken? Kom en tur på besøk til vårt showroom i Nordahl Brunsgate 8 på Lillestrøm da vel! Vi ligger rett ved siden av Byggmakker på Lillestrøm og har kundeparkering. Her er 4 grunner for at du burde ta en tur innom vårt showroom denne påsken!

4 gode grunner

1. Du får en god kopp kaffe og møter bransjens hyggeligste folk!
Viste du at i gjennomsnitt har våre selgere jobbet som selgere i Lady Solskjerming AS i 10 år eller mer! Det er bra for deg som kunde! Vi kan love deg at det er ikke mange spørsmål vi ikke har fått før. Tåler veggen min å montere på dette? Hvordan finner jeg riktig størrelse? Hva vil det koste at dere monterer dette for meg? Klarer jeg det selv? Ja, hva enn det måtte være! Vi hos Lady Solskjerming AS har svart! Og selvfølgelig har vi en god kopp kaffe som venter deg i døren når du kommer!

2. Du får se og oppleve alle de forskjellige variantene vi har!
På våre hjemmesider har vi mange fine bilder. Vi har også rikelig med brosjyrer som vi med glede viser deg. Men ingenting er som å føle, ta og se! I vårt showroom i Nordahl Brunsgate 8 har vi mange av våre produkter hengt opp, og enda flere stoffprøver, fargekart og nyheter! Er du i tvil på hva du skal velge så forsvinner den tvilen etter en tur til oss! Flere av våre produkter er også hengt opp på utstillingsmodeller. Dette gjør det enkelt for deg å se hvordan de blir når de henger oppe!

Lady showroom

3. Opplev vårens nyheter: Weinor Livona og Semina Life!

Vi har fått inn vårens nyheter fra den Tyske produsenten Weinor. De heter Livona og Semina. Kombinerer man helheten av disse produktene, er Livona og Semina mye mer enn en attraktiv balkong- eller terrassemarkise: de er rett og slett et moderne stilelement som gir din bolig et løft! Kom innom og opplev forskjellen! Se mer om Weinor sine produkter i klippet under:

4. Vi har alltid kofferten full av gode dealer!

Vårt mål er at du som kunde skal bli fornøyd! Derfor strekker vi oss alltid det lille ekstra for å finne en pakken som passer til dine budsjetter og behov! Spør også om våre kampanjer. Hele våren har vi lagt opp til at det skal være morsomt å snakke med oss hos Lady Solskjerming! Ikke bare har vi bransjen hyggeligste folk, vi har flere av bransjens beste tilbud! Følg med på vår facebook og hjemmesider denne våren, så du ikke går glipp av de gode kuppene!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »