Har du vurdert Pergola markise? Lær mer om det her!

Ønsker du å skape en helt unik atmosfære på din veranda? Da bør du vurdere Pergotex fra Weinor!

Nyt friluftslivet. Uansett vær!
Ønsker du beskyttelse mot vind, regn og UV-stråler, men også en god følelse av frisk luft? Da er Pergola markisen Weinor PergoTex II løsningen! Hvis du ønsker å nyte solen trenger du kun å trykk på en knapp, og taket åpner seg! Hvis været blir dårlig er det bare å lukke den sammenleggbare markisen igjen. Det gjør deg beskyttet mot regnet på kort tid, og det uten at du trenger å forlate terrassen din! Pergotex kan installeres med glassvegger og har en solid ramme. Men til forskjell fra flere glasstak har du muligheten til å ta bort taket når solen stikker frem! Våre Pergotex produkter kommer fra den tyske produsenten Weinor, sånn som manga av våre andre produkter. De har et høyt fokus på kvalitet. Her ser du noen av egenskapene den har:

 

Moderne foldesystem
Weinor PergoTex sitt foldingsystem er regnfast, vindstabil og helt uttrekkbar. Dette gjør duken stram og fin!

 

Integrert drenering
PergoTex har også en innebygd drenering. Det vil si at du ikke trenger å bekymre deg for å bli våt når det begynner å regne! Vannet renner av duken og ned i innebygde kanaler i beina. På den måten vil det heller ikke sprute noe på sidene. Smart ikke sant?

 

Innebygde HighPower LED-lys!
På forespørsel kan dimmbare HighPower LED-lys integreres i horisontale skinner i taket. Det lager en helt unik atmosfære! Det fine med å ha lysene på denne måten er at du får lys hele veien og ikke bare langs veggen eller ved å ha noen gulvlamper. De varer lenge og er enkle å skifte ut. Når solen kommer opp og duken skal flyttes inn blir også led-lysene med inn.

Vi har rask og pålitelig leveringstid på Pergotex. Så bestill en befaring nå og gjør deg klar for å ha nabolagets råeste uteområde denne sommeren! Viste du foresten at en befaring fra Lady Solskjerming AS er helt gratis? Så hva venter du på? Kontakt oss i dag!