Godt nyttår!

2021

2020 ble et annerledes år for oss alle. COVID-19 har preget hverdagen og de fleste av oss har vært nødt til å endre både rutiner og atferd, fokusere på smittevernhensyn og ta ekstra vare på hverandre.

Nå når hjemmekontor har blitt hverdagslig, og det å reise avgårde til fjerne land har blitt tilnærmet umulig, har mange prioritert oppgraderinger av eget hjem. For vår bransje, og for oss som bedrift, har dette medført en vesentlig økning i interesse for, og salg av solskjerming. Vi har i året som har gått fått mange nye kunder, og det er vi utrolig takknemlige for!

Som en lokal/regional aktør med lange tradisjoner er det viktig for oss å sette kunden i fokus. På vei inn i det nye året vil vi derfor øke vår kapasitet, slik at både eksisterende og nye kunder vil få den oppfølgingen de fortjener og oppleve enda bedre service.

Er det trygt å bestille befaring i disse COVID-19 tider?

Dette er noe mange lurer på, og svaret er naturligvis sammensatt. Vi har som de fleste andre lært mye i året som har gått, og fortsetter å ha fokus på gjeldende smittevernregler. Det viktigste for oss er at du som kunde skal kunne føle deg trygg.

Helt fra begynnelsen av har vi tatt situasjonen på alvor, og vi var tidlig ute med å etablere gode rutiner både internt og i møte med kunder. Vi har klare rutiner for samhandling/samvær og er svært nøye på smittevern. Som et resultat har vi så langt unngått smitte hos våre ansatte, noe vi er veldig takknemlige for!

Framover vil vi fortsette å ha et aktivt forhold til FHI sine bestemmelser, i tillegg til gjeldende lokale bestemmelser i de kommunene vi opererer i. Du som kunde skal vite at vi tar hensyn til deg og dine, slik at du kan føle deg trygg dersom du bestiller befaring eller montering av oss.

Utvendig solskjerming

Til slutt:

Vi vet ikke hvordan sesongen i 2021 blir, men det vi erfarte i fjor var en unormalt stor økning i månedsskiftet mars/april. Dette førte til en vesentlig økning i ordrebeholdningen hos våre produsenter, som i sin tur resulterte i lange leveringstider.
Det er derfor lurt å være tidlig ute dersom du vurderer å skifte ut eller kjøpe ny solskjerming. Ta en titt på våre hjemmesider for informasjon om gratis befaring, produkter, tips og inspirasjon.

Ha et riktig godt nytt år!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »