Slik fikk Ann Karin og Arild en helt ny uteplass

Slik fikk Ann Karin og Arild en helt ny uteplass

Fyll ut skjemaet for gratis befaring og et godt tilbud:

Hidden
Hidden
Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Slik fikk Ann Karin og Arild ny uteplass

Uteplassen var et mørkt hjørne med tett tak som stjal alt lyset. Nå er den en lys oase med glasstak, takmarkiser og screens som levegg, og den kan brukes nesten hele året.

Da ekteparet Westbye på Lillestrøm skulle totalrenovere sitt nyinnkjøpte rekkehus på Lillestrøm, sto helhetlig solskjerming både inne og ute høyt på ønskelista.

-Vi hadde solskjerming i vår forrige bolig og ønsket å ha det i dette huset også, sier Arild Westbye.

Solskjerming uten å stjele alt lyset

Utfordringen med rekkehuset slik det sto da paret kjøpte det, var at den vestvendte terrassen hadde et tett tak som overbygg. Dette fungerte greit nok som solskjerming, men stjal mye lys. Sola kom ikke til på terrassen før utpå ettermiddagen, og det tette terrassetaket gjorde at det også kom mye mindre dagslys inn i selve huset.

– Ønsket var derfor å rive det gamle taket og erstatte det med en pergola med glasstak og fullautomatiske takmarkiser. Dette skjermer for sola samtidig som vi beholder dagslyset inn i huset, og det gir oss muligheten til å sitte ute i all slags vær, forteller Arild.

Innsynskjerming og privat atmosfære

Ekteparet nøyde seg ikke bare med glasstak med markiser, men valgte også screens som levegg i front av terrassen. Sideveggene på terrassen er henholdsvis husets fasade på den ene siden, og en tett levegg i tre mot naborekkehuset på den andre siden.

– Vi er kjempefornøyde med uteplassen. Denne pakken sammen med belysning og terrassevarmer gir rom for mange hyggelige dager og kvelder. Vi har fått en uteplass som også gir lite innsyn og med en god privat atmosfære, sier Ann Karin og Arild Westbye.

Glasstak med takmarkise

Med et glasstak kan du sitte under åpen himmel og likevel ha en lun følelse, i tillegg kan du nyte uteplassen og dagslyset i fullt monn om det skulle komme en regnskur. Takmarkisen kan du enten styre ved hjelp av fjernkontroll eller la automatikken ta seg av det; en solsensor vil da sørge for at takmarkisene går ned når varmen fra sola når over en viss verdi.

Ønsker du hjelp til å finne den beste solskjermingen til deg og din bolig? Vi står klare til å hjelpe deg. Bestill gratis befaring eller kontakt oss dersom du har spørsmål!

Lady kontakt

Så enkelt fungerer det:

1. Bestill gratis befaring

Vi kommer hjem til deg, tar mål og forteller om hvilke muligheter du har.

Sammen finner vi den beste løsningen for deg, og ser på modeller, størrelse og farger. Vi går også gjennom mulige tilvalg som screens, spilevegg, glassvegger og varmelamper.

2. Tilpass din pergola

Kort tid etter besøket mottar du et uforpliktende tilbud på din pergola. Her tar du også endelig stilling til tilvalg.

3. Vi kommer og monterer

Vi kontakter deg for å avtale montering av din pergola. I høysesong kan leveringstiden være noe lengre enn normalt, så vi anbefaler å bestille tidlig.

Fyll ut skjemaet for gratis befaring og et godt tilbud:

Fyll ut skjemaet for gratis befaring og et godt tilbud:

Hidden
Hidden
Valg
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lady Solskjerming AS - Nordahl Bruns gate 8 - 2004 Lillestrøm