Dette er Weinor Livona

Weinor livona

Den moderne markisen som får deg enda nærmere stoffet! Smart teknologi danner ryggraden i den minimalistiske utformingen av den nye Livona markisen fra Weinor.

Den moderne markisen som får deg enda nærmere stoffet!

Smart teknologi danner ryggraden i den minimalistiske utformingen av den nye Livona markisen fra Weinor. Denne minimalistiske markisen ser ut til å flyte i luften, med liten hindring fra det moderne stoffet. LED-belysning kan også monteres på for å skape ulike omgivelser. Når dette blir kombinert med rammen farge og stoff, er Livona mye mer enn en attraktiv balkong og markise: det er et moderne stilelement for huset.

Livona kommer med LED-lys.
I Weinor Livona LED-versjonen har du to lys. Det er et sidelys, som gjør sånn at markisen får et delikat design. I tillegg er det en LED Slim-lysstripen. Denne lysstripen har et varmt hvitt LED-lys, som gir en helt spesiell atmosfære.

Weinor livona

Livona har også en versjon med tak!

Takket være det store utvalget av tilgjengelige versjoner, kan denne markisen installeres på nesten alle hus! Hvis arkitekturen ikke gir noen ly ovenfra, kan Livona til og med bestilles med et lite tak. Dette gjør sånn at den er enda mer robust og beskyttet.

Valance Plus!
Hvis man ønsker enda litt mer privatliv på sin veranda. Eller kanskje du kun trenger skygge fra den lavtliggende solen, er Weinor Livona Valance Plus akkurat det du leter etter. Her kan du senke ned en lengre duk ytterst på markisen også! Dette hjelper også med å få området under markisen til å bli enda mere lunt. Weinor Livona Valance Plus er også mulig å kombinere med både tak og led-lys!

RedDot Design

Red Dot Award eller Red Dot Design Award er en internasjonalt anerkjent utmerkelse for god design som årlig utdeles av Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Red Dot Award er fra 1955  og blir årlig utdelt for arbeid som har en utsøkt designkvalitet. Prisen deles ut av en sakkyndig jury.

Vi har kampanje hos Lady Solskjerming på Weinor Livona nå!

Frem til 15. Mars feirer vi denne nyheten med hele 35 % rabatt! Det er jo helt ellevilt! Ikke nok med det, som alltid tilbyr vi  hos Lady Solskjerming alltid gratis befaring av din bolig. Så du trenger ikke være bekymret for å måle opp, eller finne ut om det passer til ditt hus!

Legg igjen informasjonen her for å bli kontaktet. Eller ring en av våre rådgivere. Fortsatt fin dag!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »