Det du trenger å vite om utvendige persienner!

Utvendige persienner

Persienner som festes på utsiden av huset er en moderne og robust løsning. De er veldig lette å regulere og er derfor et praktisk alternativ for både lys- og varmefordeling.

Utvendige persienner er en effektiv, robust og stilren form for utvendig solskjerming. Monteringen er en enkel og grei jobb. Når de er montert opp er det lett å «gjemme bort» fra husets fasade. Kassettene de kommer i kan også lakkeres i husets farge. Til forskjell fra mange andre solskjermingsprodukter er Utepersienner persienner veldig lite synlig og tar lite plass, selv når de er ute. Dette har gjort at Utepersienner persienner har blitt mer og mer populær å se på moderne hus. Det er også en kjent ting at arkitekter liker dette produktet godt, siden det sklir fint inn med resten av fasaden til huset.

Nøyaktig og stor fleksibilitet

Persienner byr på en meget stor fleksibilitet! Du kan veldig nøyaktig bestemme hvor og hvor mye lys som skal komme inn. På den måten kan du beskytte planter og interiør fra solbestråling som tørker ut og falmer både malte flater, treverk og tekstiler. Siden utvendig persienner er robust laget fungerer de faktisk som en ganske god isolasjon og holder varmen inne om vinteren.

En god solskjermløsning er en god energiøkonomisk investering som vil hindre varmeutstråling på vinteren. I sommerhalvåret fungerer de som et godt alternativ for å redusere varmen og kan ofte erstatte andre, mer kostbare løsninger for å få det mer kjølig hjemme.

New-Project-2

Maks effekt får du utenfor vinduet!

Viste du at innendørs persienner reduserer varmen med hele 75 %? Når de flyttes på utsiden av vinduet reduseres hele 90 % av varmen som kommer inn! For en vanlig husholding i Norge kan det bety så mye som 3-4 grader på en varm dag. Siden Persienner er slitesterke produkter, som blender fint inn på fasaden og krever lite vedlikeholdt, er det et perfekt produkt for næringsbygg. Eller hvis man har store, solutsatt vinduer et sted på huset sitt.

Skreddersydde løsninger med høy kvalitet

Våre utvendige persienner produseres akkurat som kunden vil ha det av Lady Solskjerming i Lillestrøm, dette gir deg en garanti på at du får topp kvalitet og rask leveringstid! Lady sitt orginale navn er Lady Persienneindustri AS. Persienner er noe vi har holdt på med helt siden starten for over 50 år siden. Dette kan vi! Våre produketer er laget for å tåle det tøffe klimaet vi har i Norge med store variasjoner i temperatur, fuktighet og vind. Lamellene på vår persienne er også laget for å tåle uteklimaet. Farge og glans holder i mange år!

Ønsker du å vite mer om utvendige persinner? Kontakt en av våre rådgivere i dag!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »