Derfor skal du velge en Pergola markise

Pergotex

Ønsker du å skape en helt unik atmosfære på din veranda? Da bør du vurdere en PergoTex markise. PergoTex har et stilrent design og en rekke smarte funksjoner som legger til rette for lange utekvelder sommeren igjennom.

Våre PergoTex-produkter kommer fra den tyske produsenten Weinor. Dette er en leverandør med fokus på høy kvalitet og moderne løsninger. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om våre Pergotex produkter.

Nyt den friske luften, uansett vær

Været i Norge er som kjent svært skiftende, også om sommeren når vi helst ønsker å bruke mye tid utendørs. PergoTex-markisene fra Weinor egner seg derfor godt for norske forhold, da de gjør det mer komfortabelt å ta terrassen i bruk uansett vær. Markisene gir god beskyttelse mot vind, regn og UV-stråler, samtidig som du kan nyte den friske luften.

Ettersom markisen er automatstyrt, kan du med et tastetrykk enkelt åpne taket når du ønsker å nyte solen. Skulle det komme en regnskur, er det bare å slå den regntette markisen ut igjen. Dermed er du beskyttet mot regnet på kort tid, og kan bli sittende ute selv når været skifter!

PergoTex kan også installeres med glassvegger og har en solid ramme. En fordel med markise sammenlignet med ulike glasstak er imidlertid at du har muligheten til å åpne taket når solen titter frem.

Pergotex spesifikasjoner

Moderne foldesystem

Weinor PergoTex har et moderne foldesystem som sørger for at duken til enhver tid holder seg stram og fin. Systemet gjør duken regnfast, vindstabil og helt uttrekkbar.

Integrert drenering

PergoTex har innebygd drenering, og gir derfor full beskyttelse når regnet kommer. Det smarte systemet gjør at vannet vil renne av duken og ned i innebygde kanaler i beina, uten å sprute på sidene. Dermed holder du deg tørr og trenger ikke å bekymre deg for at været skal slå om. Smart, ikke sant?

Innebygde HighPower LED-lys

Dersom du ønsker å skape en helt unik atmosfære på terrassen, bestiller du PergoTex markise med dimbare HighPower LED-lys. Lysene integreres i horisontale skinner i taket, og lyser dermed opp hele terrasseområdet. De har lang levetid og er enkle å skifte ut. Når solen kommer og markisen skal rulles inn, blir naturligvis LED-lysene med.

Vil du ha mer informasjon om PergoTex?

Vurderer du å gå til anskaffelse av en PergoTex markise? Vi tilbyr kostnadsfri befaring der vi kan svare på dine spørsmål om sommerens råeste markiseløsning. Vi har rask og pålitelig leveringstid på PergoTex. Kontakt oss i dag!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »