Rutiner og praktisk informasjon om Korona og Lady Solskjerming

Vedørerende befaringer fremover så vil Lady Solskjerming følge alle oppfordringer løpende fra Folkehelseinstituttet (FHI). Les gjerne mer om retningslinjene vi har innarbeidet i våre interne rutiner.

Black Week 50% på alle produkter!*

Tilbudet gjelder ved bestilling av befaring t.o.m søndag 29.november

*Gjelder ikke glass- og terrassetak.

Send skjemaet, så ordner vi resten

Gratis befaring

Når vi har mottatt din forespørsel delegeres du som kunde til en av våre solskjermingskonsulenter. Vedkommende tar normalt kontakt innen 48 timer, men I høysesong kan det forekomme at repsonstiden er lengre. På befaring avdekker vi dine behov og tar mål som sikrer en optimal leveranse. Målene er det vi som er ansvarlige for.

R

Tilbud

Du mottar et uforpliktende tilbud fra oss med gyldighet I 30 dager. Dette mottar du enten der og da, eller kort tid etter befaringen.

h

Bestilling

Ved bestilling mottar du en a-konto faktura på 50% av beløpet. Når denne er innbetalt settes produktene I bestilling. Leveransetiden er i sesongen 2020 er lengre enn normalt grunnet koronarestriksjoner hos våre leverandører og produsenter.

Montering

Når produktet er ankommet blir du tildelt en montør. Vedkommende kontakter deg for å avtale tid for montering. Når montasjen er utført betales resterende av bestillingen. Montør har betalingsterminal hvor restbeløpet kan betales med kort.

50% på alle produkter*

Kampanje varer ut søndag 29.november

*Tilbudet gjelder ikke glass- og terrassetak.