Besøk Lady Solskjermings showroom

Lamellgardiner

Har du kikket på solskjerming på nett, kanskje funnet en favoritt, men er fortsatt nysgjerrig på hvordan de forskjellige tekstilene og fargene er i virkeligheten? Da kan du komme til vårt showroom i Lillestrøm og se nærmere på vårt brede produktutvalg. Vi holder til i Nordahl Bruns gate 8, rett ved siden av Byggmakker.

Viser frem det siste innen solskjerming både innendørs og utendørs

Du er hjertelig velkommen til vårt showroom. Her kan du se produkter utstilt, oppdage nye og bedre løsninger, kjenne på tekstiler og prøve de forskjellige funksjonene solskjermingene har. Showrommet vårt har et godt utvalg av det meste innen solskjerming.

Gode tips og råd

Når du er på besøk hos oss vil vi gi deg gode tips og råd. Dette gjør vi så klart gratis. I tillegg til at du får se hvordan solskjermingen vår fungerer i praksis, er vi også behjelpelige med å finne den beste løsningen for deg. Her kan du selv få prøve ut de forskjellige systemene. Ved å ha denne muligheten er det mer sannsynlig at du velger de produktene som er et godt valg for deg. 

Fornøyde kunder kommer tilbake

Fornøyde kunder er alle bedrifters viktigste ressurs. Lady Solskjerming har måltilpassede produkter og har vært en del av solskjermingsindustrien i over 50 år. Vi leverer både egenproduserte solskjermingssystemer, og solskjerming fra anerkjente leverandører som Weinor. Felles for alle våre produkter er at de er laget for å tåle det tøffe nordisk klimaet. I tillegg til kvalitetsprodukter er vi konkurransedyktige på pris! 

Fornøyde kunder kommer tilbake etter flere tiår for en utskifting av duk eller oppgradering av produkt.

Vårt mål er at du som kunde skal bli fornøyd! Derfor strekker vi oss langt for å finne en pakke som passer ditt budsjett og behov! 

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »