Balkongskjerm hindrer innsyn

Balkong blokk

Mange har opplevd at de ikke føler seg komfortable på sin egen balkong. Dette kan blant annet skyldes at forbigående har fullt innsyn til deres private eiendom, og at man dermed føler seg litt for eksponert. Vi i Lady Solskjerming tilbyr derfor en vind- og innsynsbeskyttende balkongskjerm for din balkong; Lady Balkongskjerm. 

Flere fordeler med Lady Balkongskjerm

Lady Balkongskjerm har mange fordeler, som gjør den enkelt å både montere og bruke. Den er lettmontert og har en holdbar beskyttelse som varer i mange år. Den består av en fjærbelastet duk, som du kan tilpasse alt ettersom hvilken lengde du foretrekker. Balkongskjermen kan både senkes og heves opptil 60 cm, som gjør det mer behagelig å tilbringe tid på balkongen. I tillegg er den svært enkelt å montere med tanke på at det ikke er nødvendig å borre eller bruke spesialverktøy.

Balkongskjerm

Fakta om Lady Balkongskjerm

  • Makslengde: opptil 2,3 meter
  • Makshøyde: opptil 60 cm 
  • Fjærspent duk 
  • 100 % akryl
  • Vaskbar
  • Lysekte
  • Impregnert stoff
  • Lett montering
  • Finnes i flere farger og mønstre

Montere Lady Balkongskjerm selv

Balkongskjermen fra Lady er mulig å montere selv og slik du ønsker. Dersom balkongen din består av flere vinkler, er det mulig å bruke enten én balkongskjerm eller flere, alt avhengig av lengden på balkongen. Skjermen festes som oftest på utsiden, slik at du får utnyttet hele plassen på balkongen. Det følger med en hjørnestolpe i bestillingen, som gjør det enkelt å strekke duken rundt vinklede balkonger. På rette balkonger brukes denne hjørnestolpen til å støtte opp duken. 

Kontakt oss for bestilling av balkongskjerm

Når du får montert en balkongskjerm i ditt hjem, kan du være trygg på ingen kan se inn. Dette vil føre til en mer behagelig opplevelse av balkongen. Noen vil ikke føle seg komfortable med å montere balkongskjermen selv. Da kan vi i Lady Persienneindustri montere for deg! Kontakt oss for bestilling av Lady Balkongskjerm eller for montering av balkongskjerm.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »