6 gode grunner til å velge Lady Solskjerming

Lamellgardiner

1.Vi tilbyr gratis befaring

Det finnes mange flotte og funksjonelle solskjermingsløsninger, men det er ikke alltid så lett å vite hvilken som vil egne seg hos akkurat deg. Derfor kommer vi gjerne hjem til deg og ser hvilke muligheter du har i din bolig. Vår befaring er gratis og uforpliktende. Vi tar nøyaktige mål og gir deg oversikt over mulige løsninger, produkter materialvalg og hva det vil koste. Deretter er det helt opp til deg selv å vurdere alternativene, før du tar en beslutning.

Les mer om hvorfor en befaring kan lønne seg her.   

2.Vi har egne erfarne montører

Solskjerming kan føles som en kostbar investering, og det er derfor viktig at monteringen er profesjonelt utført. Dette gjør at du får glede av solskjermingen i lang tid fremover. Vi har egne autoriserte montører, for at du skal føle deg trygg når du lar oss håndtere oppsett av din løsning. Vi håndterer hele prosessen fra start til slutt, fra uforpliktende befaring til montering og eventuell service i etterkant. 

3.Vi har et bredt produktutvalg

Solskjerming brukes både innendørs og utendørs. Noen produkter tåler tøffere værforhold enn andre, og har forskjellige bruksområder. I tillegg til en rekke forskjellige solskjermingsløsninger, har vi et stort utvalg av farger, mønster/print. Vi leverer alt fra tradisjonelle markiser og persienner til screenspergola og dupligardiner, alt for å sikre deg en lang og behagelig utesesong.

Les mer om solskjerming til ulike rom og behov her

Plisségardiner

4.Vi tilbyr konkurransedyktige priser

Lady Solskjerming har over 50 års erfaring i bransjen og vet hva som gjelder når det kommer til kvalitet og pris. Dette gir oss fortrinnet med å ha konkurransedyktige priser uten at dette går ut over kvaliteten på produkter eller kundebehandlingen. Hos oss får du en god og helhetlig leveranse, og tilstrekkelig med rådgivning når du har behov for det.

5.Vi gir deg mulighet for skreddersøm og tilpasninger etter behov

I vårt sortiment er en rekke standardiserte produkter laget for å dekke de fleste av våre kunders behov. Iblant er det imidlertid behov for spesialtilpassede løsninger, og dette er ikke noe problem hos oss. Vi skreddersyr gjerne solskjermingsløsninger etter dine ønsker og mål, med samme høye kvalitet som våre lagerførte produkter. Med skreddersømstilpassede løsninger kan du nyte lange dager og sene kvelder utendørs, fra tidlig vår til langt utpå høsten. Mulighetene til å kombinere løsninger er bortimot uendelige, og du kan velge alt fra enkle løsninger til høyteknologiske varianter.

6.Vi tilbyr god rådgivning innen solskjerming

Vår høye kompetanse og lange erfaring gjør oss til en pålitelig og kunnskapsrik rådgiver. Vi har mye kunnskap om produktene vi leverer og kan med sikkerhet rådgi deg om hva vi mener er den beste løsningen for din bolig eller uteområde. Vi kjenner styrkene og svakhetene ved våre ulike solskjermingsløsninger, og sørger for at du får det du hadde sett for deg, til en god og fornuftig pris.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om forskjellige solskjerminger.

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »