5 ting vi alltid sier til våre kunder!

Det er en jungel der ute, og alle sier de har de 'beste' produktene. Hvordan skal man gå frem for å dekke behovet man har? Vi møter ofte kunder som ikke alltid er helt sikre på hvilket valg de skal ta. Til dem har vi et par tommelfingerregler vi pleier å si! Her er 5 av de.

1. Finn ditt behovet.
Er det lysregulering eller varmeregulering du ønsker, eller bare litt skygge på terrassen? Det er mange løsninger og produkter å velge mellom, og det kan være greit å lese seg litt opp før man går ut i jungelen. På våre hjemmesider har vi mange fine artikler du kan lese deg opp på. Gå gjerne til vår hjemmeside og blogg. Utvendig solskjerming er optimalt for varmeregulering, mens innvendige produkter fungerer godt for å regulere lys.

2. Vi anbefaler å kjøpe Kvalitet, ikke rabatter
Høye rabatter er ikke nødvendigvis et kvalitetstegn. Det viser seg at en høy prosent ofte skjuler en høy pris i utgangspunktet. Kvaliteten ligger i produktene. Sjekk hvor produktene er produsert, hvor dukene er produsert og hvilke motorer og elektronikk som står i produktene. Det kan også være greit å sjekke referanser for de aktørene/montørene du velger. Lady Solskjerming er åpne på hvilke leverandører vi bruker, sånn at du skal føle deg trygg som kunde. Produsentene vi bruker er ofte ledene innenfor sitt segment, og har mange års erfaring. Les gjerne mer om de på våre nettsider.

3. Gratis befaring.
Lady Solskjerming tilbyr gratis befaring og vi anbefaler alle kunder å utnytte seg av det. Våre befaringen inneholder en god behovsanalyse, slik at du er sikker på at du får det du trenger. Det er mange forhold som kan spille inn på valg av produkter, og vårt personell, som kommer på befaring kjenner godt til de forskjellige produktenes styrker og svakheter under de gitte forholdene. Vårt mål er alltid å levere en løsning på de problemene du som kunde har slik at du blir fornøyd.

4. Hva er garantiordningene på produktene?
Lady Solskjerming tilbyr nesten alltid 5 års reklamasjon på solskjermingsproduktene du kjøper(med noen unntak, les vilkår på våre nettsider). Velger du oss som en leverandør, får du produkter fra en aktør som kan stå for det vi selger. Mye av solskjermingen som er på det Norske markedet er importprodukter, og det meste av dette er bra, men det dukker innimellom opp produkter i markedet som er av lavere kvalitet. Det vet vi i Lady Solskjerming, derfor jobber vi kontinuerlig med å garantisjekke det vi tilbyr. Hos oss blir alltid solskjermingen montert av kyndige montører, og alt av det elektriske arbeidet blir utført av en autorisert elektriker. Det som man ofte glemmer er at hvis ikke dette blir gjort riktig kan garantien på de produktene du har kjøpt bortfalle. Kjøper du solskjerming via nettbutikker, for eksempel, og ikke har forhandleren i nærheten kan du få trøbbel hvis produktet ikke fungerer slik det skal. Derfor anbefaler vi alltid å ta en prat med en av våre rådgivere. På den måten kan vi forsikre oss at du som kunde ikke gjør feilkjøp eller monterer feil.

5. Produktene må inneholde komponenter i høy kvalitet!
Vi bor i et værhardt land, der det kan slå om fra 10 pluss og regn til 10 minus over natta, og det er viktig å kjøpe produkter som tåler væromslag og tøffe vintre. Sjekk ut hva som skiller de forskjellige produktene og leverandørene fra hverandre, hvilke duker som blir brukt, og hvordan det fungerer i Nordisk klima. Lady Solskjerming har holdt på med solskjerming helt siden 1967. Få kjenner det norske klima bedre enn oss! Vi vet om utfordringene som kan komme. Produktene du kjøper av oss er skreddersydd for å passe det norske klimaet!

Her er også et lite klipp som forteller mer om hvorfor Lady Solskjerming burde være en aktør å vurdere når du skal anskaffe deg solskjerming til ditt hus:

Håper dette var til god hjelp for deg! Vil du vite mer? Ikke nøl med å ta kontakt! Vi besvarer gjerne på dine spørsmål! Fortsatt god dag fra alle oss!