Vi vet at våre produkter varer. Derfor tilbyr vi garantier på hele 5 år*!Tiden går fort, da kan det være greit å vite at hos oss i Lady Solskjerming har vi ikke dårlig tid! Vi vet at våre produkter varer. Derfor tilbyr vi garantier på hele 5 år*! Det vil altså si at alle de som kjøpte produkter i 2012 og frem til i dag kan komme til oss hvis det ikke er noe de ikke er fornøyd med. For det viktigste for oss er akkurat det: At du som kunde er 100 % fornøyd med det vi gjør for deg.  Bare for å minne våre kunder om hvor lenge siden det faktisk er har vi laget en liste med 5 ting som skjedde for 5 år siden.1) Psy toppet listene med sangen «Gangnam Style,». Dette er en av de første asiatiske sangene som virkelig fikk oppmerksomhet på den internasjonale senen. I dag er det den mest spilte videoen på Youtube med hele 2.7 milliarder visninger!

2) Whitney Houston, damen med en stemme som fortryllet hele verden, forsvant kun 48 år gammel. Føles ikke det lenge siden? 

3) Den siste filmen i Twilight sagaen ble laget: The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2. Dette er jo så lenge siden at vi lurer på om det er noen som husker disse filmene i det hele tatt?4) Fifty Shades of Grey – Bøkene blir lanser og blir på kort tid en stor suksess i hele verden!5) Lady Persienneindustri AS ble 45 år og Ole Petter Olaisen feirer med sus og dus på kontoret. Vi var klare for 45 år til! Det står vi fortsatt for her hos Lady Persienneindustri AS. Vi er ingen døgnflue! Vi tror på god service og langsiktige forhold med våre kunder. Så du trenger ikke være bekymret for at vi forsvinner med det første!

Fortsatt god dag fra oss! 

?

**Avviket er på slitedeler til enkelte av produktene våre, hvor vi har 2 år. Beste eksemplet på en slik slitedel er opptrekksbånd på persienner.

Hovedkontor

Nordahl Brunsgt. 8

Ring oss

Send oss en e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev