Da var en morsom helg over. Vi sier takk til alle som kom innom, og takk for arrangementet! Godt gjennomført!

For dere som ikke var der har vi summert opp noen av de produktene vi hadde utstilt her. Håper disse kommer til nytte! Hvis du ønsker å vite mer må du ikke nøle med å ta kontakt med oss!

Hvilke nyheter har dere på messen i år, og hvorfor har dere valgt å jobbe tettere med Weinor i 2018?

Som sikkert mange har fått med seg har Lady Solskjerming AS begynt å jobbe enda tettere med det Tyske merket Weinor. Det er ikke tilfeldig! De er helt enestående på kvalitet, design og levering! Lær mer om produktene deres her:

Hvorfor digger alle plissegardin?

Den gode gamle rullgardinen og persiennene har fått en sterk konkurrent som flere og flere begynner å bruke. Det heter plissegardin og er laget av et lettere stoff. Den er mer fleksibel og har flere funksjoner som de andre alternativene ikke kan stille med. Lær mer om den her:

Screens er det desidert mest populære produktet vi har for skjerming fra utsiden, hvorfor der? 

Du har sikkert sett en slik som dette selv, på kontoret, i huset til naboen, eller på hotellet dere bodde på i sommer. Eller kanskje du ikke så de i det hele tatt? Det er ikke så rart om du ikke gjorde. For du skjønner det beste med screening er at det er vanskelig å se inn, men fortsatt lett å se ut. Det gjør det til et veldig praktisk produkt for de som ikke ønsker å dekke seg helt, men fortsatt trenger skjerming. Se mer her:

Hvorfor er Lady Solskjerming den beste leverandøren for deg? 

Det er ikke til å komme unna at det har dukket opp en del aktører i løpet av alle de årene vi har holdt på med dette. Men etter 51 år så er vi her enda! Det liker vi å tro ikke er tilfeldig! Lær mer om oss og hvorfor vi ser at kunder kommer tilbake å velger Lady Solskjerming som sin leverandør igjen, og igjen.

Hovedkontor

Nordahl Brunsgt. 8

Ring oss

Send oss en e-post

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrev