5 råd til deg som skal kjøpe solskjerming

Aluminiumspersienner

Det er lett å gå seg vill i jungelen av solskjermingsprodukter og havet av aktører som alle kan tilby “det beste for deg”. Synes du det er vanskelig å vite hvilke produkter som vil dekke dine behov? Her har vi samlet fem gode råd som forhåpentligvis kan gjøre deg litt mer klar for å ta et veloverveid valg.

Ønsker du flere råd og anbefalinger kan du også komme innom vårt showroom i Lillestrøm for å hente inspirasjon eller kontakte oss her.

5 gode råd

1. Finn ut hva som er viktig for deg
Det finnes solskjermingsløsninger med utallige funksjoner, og ingen har behov for absolutt alle. Start derfor med å kartlegge dine prioriteter, og finn ut hvilke egenskaper du ikke kan være foruten.

For å få en oversikt over hvilke muligheter du har, kan det være greit å lese seg opp litt. På vår blogg finner du mange fine og informative artikler. Vi har også mye nyttig informasjon på de ulike produktsidene på vår hjemmeside.

2. Velg kvalitet, ikke handle blindt på salg
Det er naturligvis mulig å gjøre gode kupp på salg. Det er imidlertid lett å gjøre spontane kjøp når rabattene blir høye, men vi anbefaler at du gjør grundig research før du handler. Et rimelig produkt er ikke rimelig dersom det ikke dekker dine behov.

Det kan lønne seg å sjekke hvor produktet du vil kjøpe er produsert, hvilke motorer og elektronikk som benyttes og om leverandøren har referanser du kan sjekke. Vi i Lady Solskjerming er åpne om hvilke leverandører vi bruker, sånn at du skal føle deg trygg på at våre produkter holder høy kvalitet. Våre produsenter er ledende innenfor sine segmenter, noe som gjør at vi kan gå gode for produktene vi tilbyr.

3. Utnytt tilbudet om kostnadsfri befaring
Lady Solskjerming tilbyr kostnadsfri befaring og vi anbefaler alle kunder å benytte seg av det. Under befaringen får du gjennomført en grundig behovsanalyse, noe som vil hjelpe deg med å få oversikt over hvilke krav din solskjermingsløsning bør oppfylle.

Våre medarbeidere er spesialister på våre produkters styrker og svakheter, og vet hva som vil egne seg til din bolig. Vårt mål er å alltid levere optimale løsninger til våre kunder.

Innvendig rullegardin

4. Undersøk produktenes garantiordning
Når du investerer i en solskjermingsløsning vil du at denne skal vare. Lady Solskjerming tilbyr nesten alltid fem års reklamasjon på våre solskjermingsprodukter, med unntak av slitedeler til enkelte av produktene. Her er garantien to år.

Ved å velge oss som leverandør, vet du at du får solskjermingsprodukter som holder høy kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med å garantisjekke produktene vi tilbyr, slik at du skal slippe å gjøre det. Solskjermingen blir alltid montert av kyndige montører, og alt elektrisk arbeid blir utført av en autorisert elektriker. Dette er viktig for oss, da garantien på produktene kan falle bort dersom de ikke er forskriftsmessig montert.

Når du kjøper solskjerming via nettbutikker, og dermed ikke har forhandleren i nærheten, kan du få trøbbel dersom produktet ikke fungerer slik det skal. Derfor anbefaler vi alltid å ta en prat med en av våre rådgivere før du går til innkjøp av solskjerming. På den måten kan vi forsikre oss at du som kunde ikke gjør feilkjøp eller får produktet montert på feil måte.

5. Velg produkter med komponenter av høy kvalitet
Vi bor i et værhardt land, der været og temperaturen kan endre seg drastisk over natta. Derfor er det viktig å kjøpe produkter med komponenter som tåler væromslag og tøffe vintre. Vi anbefaler at du undersøker følgende:

  • Hva skiller de ulike produktene fra hverandre?
  • Hva skiller de ulike leverandørene fra hverandre?
  • Hvordan vil de ulike dukene fungere i et nordisk klima?

Lady Solskjerming har holdt på med solskjerming helt siden 1967, og få kjenner norske forhold bedre enn oss. Vi vet hvilke utfordringer som kan komme, og sørger for at du får produkter som er skreddersydd for å passe det norske klimaet.

Optimale solskjermingsløsninger hos Lady Solskjerming

Vi håper disse rådene gjorde beslutningsprosessen litt mer oversiktlig. Vil du ha mer informasjon? Vi besvarer alle dine spørsmål, så nøl ikke med å ta kontakt!

Til slutt har vi et lite klipp som forteller mer om hvorfor du skal velge Lady Solskjerming når du skal anskaffe solskjerming til din bolig. Fortsatt god dag fra alle oss!

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »