5 grunner for hvorfor du burde få besøk av en av våre eksperter før du velger din solskjerming

Lady Solskjerming

Vi får ofte kunder som ringer oss fordi de ikke er sikker på hvilke produkter de skal gå for eller hvor mye det kommer til å koste. Det skjønner vi godt! Man har ofte begrensede budsjetter og er heller ikke helt sikker på hvordan man skal løse problemet man har. Dessverre er det ikke noe enkelt svar på dette. Hus er som regel veldig forskjellige og det krever også forskjellige løsninger og budsjetter. Hvor stort er vinduet som skal dekkes? Hvor lett er det å komme til vinduet? Hvor mange vinduer er det snakk om? Må det sendes inn søknad til kommunen for utbyggingen som skal gjøre? Osv…Vår løsning på dette er at vi i Lady Solskjerming tilbyr gratis befaring fra en av våre rådgivere. Det er flere grunner for hvorfor dette er en ting vi anbefaler de fleste kundene våre å gjøre dette! Her er noen av dem. 

5 gode grunner

1) Kartlegge det riktige behovet
Det som oftest skjer når kunder kontakter oss er at de allerede vet hva de skal ha og kun ønsker en pris på det. Hvis det er tilfellet liker vi ofte å spørre kunden hva de egentlig ønsker å oppnå med å anskaffe seg solskjerming. Det vi ofte finner ut av er at det kunden trodde den hadde behov for kanskje ikke er den beste løsningen. Hvis problemet for eksempel er at det blir veldig varmt i stuen kan det være flere grunner til det som man ikke tenker på. Kanskje det er flere vinduer som resulterer i at det blir varmt enn det man hadde sett for seg? Eller at det ikke er markise som vil være det mest effektive produktet å velge?

2) Få oversikt over hvilken muligheter som eksisterer på markedet. 
Vi hører ofte kunder si: Er det virkelig mulig? Eller: Det viste jeg ikke fantes! Som alle andre bransjer har også solskjermings bransjen endret seg en del over årene og som kunde er det ikke alltid like enkelt å vite om alle nyhetene som kommer. Ofte vil det være mulig å endre løsningen man går for, eller velge et annet merke for at budsjettet skal strekke til. Kanskje det er noe nye produkter som du ikke hadde hørt om før som vil gjøre uteplassen din enda litt mer moderne enn det du trodde var mulig. Viste du for eksempel at det finnes automatiserte motorer som kan styre seg selv etter hvor sterk vinden er, og gå ut av seg selv ved hjelp av solsensorer?

terassendaecher-

3) Du får gjerne de beste prisene 
Vi hos Lady Solskjerming er aldri helt firkantet på ting. Vi ser alltid på ting som en helhet! Vi liker oss å kalle oss bransjens beste til å finne gode pakker or våre kunder! Som oftest er det flere ting som skal fikses og da hjelper en rådgiver deg til å se på helheten samt finne en rettferdig pris på det!

4) Det kommer ingen ubehagelige overraskelser 
I dag finner man masse på nettet, det vet vi. Men det er ikke alltid det som står på nettet passer til akkurat ditt hus! Vet du om veggen din tåler den solskjermingen du ønsker å kjøpe? Eller har du søkt om de riktige godkjenningen for å bygge på din glassveranda? Har du bestilt helt riktig lengde? Vi ser alt for ofte kunder som ikke har tenkt på alt da de bestilte og pådrar seg en del ekstra kostnader som kunne vært unngått. Våre rådgivere har svaret på det meste og luker fort ut de eventuelle utfordringene. Da kan man sammen finne ut hvordan man løser det.

5) Tidsbesparende og gratis! 
Sist, men ikke minst hvorfor ikke gjøre det? Det er jo gratis! Noe vi er helt sikker på er at du med stor sannsynlighet vil spare mye tid med å ta en prat med en av våre rådgivere. Sånn ting er i dag kan man finne info om alt på nettet, men det finnes mye som ikker er så bra også. Det klarer våre rådgivere å huke ut fort. Du sparer tid, det koster ingenting og det kan potensielt spare deg for en del kroner, så hvorfor ikke gjøre det?Kunne dette vært aktuelt for deg? Kontakt oss i dag, så finner vi en tid! 

Flere nyheter

21. mars: den første “globale solskjermingsdagen

 21. mars 2023 lanserer ES-SO den første “Global Shading Day”. Målet er å gjøre allmennheten og beslutningstakere oppmerksomme på de menneskelige, økologiske og økonomiske fordelene med solskjerming. Å innføre standarder i bygningslovgivningen vil være et

Les mer »