Markiseduker

Lady har gjennom mange år tilegnet seg stor kunnskap om forskjellige dukvaliteter.

Vi har derfor et stort utvalg i markise og screenduker fra de største produsentene i Europa, fra standard markiseduk i akryl til vanntette polyesterduker med selvrensende effekt utviklet med Nanoteknologi. Vi leverer også markiseduk som er flammebeskyttet for ekstra sikkerhet.

  • Doble egenskaper:
  • Avstøtende
  • Selvrengjørende

Overflatebehandlingsteknologiene som brukes for Parà Tempotest®-merket er nanoteknologier, da de utarbeides etter nanoskalaer. Teknologiene er et resultat av nano-teknologiforskning utført av Dupont™ Teflon® tekstilbeskyttelse i kompaniskap med Parà solbeskyttelsesinstallasjoner. En nanometer er en milliarddels meter.

Alle Parà Tempotest®-teknologiene bruker en overflatebehandling som danner en molekylær barriere etter en nanoskala rundt hver fiber, et komplett, dobbeltvirkende impregnerende og selvrengjørende beskyttelsessystem mot vann- eller oljebaserte flekker.

Under produksjonsprosessen blir produktet lagt i badet med overflatebehandlingsmiddel som en nanometrisk polymeremulsjon som oppretter en sterk forbindelse til fiberen under polymeriseringen av stoffet for å danne en usynlig barriere. Hvis det dannes flekker, vil den impregnerende komponenten i denne nanoskalabarrieren hjelpe vannet og regnet med å vaske bort smuss.
Flekker fjernes fra stoffet slik at det holder seg pent, fungerer effektivt og er holdbart over tid.

 

Kontakt oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om markiseduker. 

 

Vi leverer markise og screenduker fra Sandatex, Sattler, Para, Ferrari, til våre produkter.

Spesifikasjon

  • Vanntette duker
  • Flammesikre duker
  • Selvrensende duker

Dokumenter

Brosjyre