Lady leverer persienner i alle modeller på markedet, fra 50mm til 90mm lamelltykkelse, med wirestyring eller sideskinner. Vi tilbyr et bredt utvalg farger.

Eliminerer blending uten å hindre ventilasjon

Utvendige persienner kan monteres direkte på vindusrammen, på fasaden eller eventuelt bak fasadekledningen hvis det er tilstrekkelig med plass. For brukeren betyr utvendige persienner total fleksibilitet. Persiennene kan heves om vinteren og i overskyet vær, og vinkelen på lamellene kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Alt dette kan fjernstyres innenfra, enten manuelt eller med motor.

Total fleksibilitet

Utvendige persienner gir minimal varmeoverføring til rommet, og dette gir laveste avskjermingskoeffisient av alle former for solskjerming. Persiennene kontrollerer også lysfordelingen og eliminerer blending uten å hindre ventilasjonen. Dette fører til bedre arbeidsmiljø og lavere innetemperatur. Persiennene kan i tillegg brukes som blending i møterom eller lignende, hvor det gir redusert innsyn og godt utsyn.

Lavere kostnader

Muligheten for å koble flere enheter sammen, er med på å senke totalkostnaden. I tillegg vil persiennene være med på å gi lavere driftskostnader på klimaanlegg, og lavere investeringer. Som en profesjonell aktør på markedet, setter vi fokus på kvalitet og innovative løsninger. Vi ønsker alltid å ligge i forkant på nye produkter, noe som vil komme våre kunder til gode.

Kontakt oss i dag, så hjelper vi deg med å skreddersy en løsning for deg!

Alle produkter i denne kategorien