BLI MED OSS PÅ NORGES MEST INSPIRERENDE BOLIGMESSE

Bli med og få hundrevis av gode tips og inspirasjon til ditt boligprosjekt! Vi stiller med en av de beste standene vi noen gang har laget, sånn at du skal bli inspirert og oppdatert!

Hent din gratisbillett her: http://boligmesse.no/nb/messe/oslohellerudsletta-2/tickets/671/

Den første boligmessen som ble arrangert av Compass var i Kristiansand i 1997. Det ble en suksess med godt over 10.000 besøkende! Siden den gang har det vokst seg stort, og er i dag en landsdekkende, profesjonell aktør. Hvert år arrangeres det ca. 20 boligmesser i dette konseptet. Helt fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Boligmessen er en publikumsmesse hvor både lokale og nasjonale utstillere kommer med standplass for å vise deg som boligeier hva du kan velge mellom til ditt hus. På messen tilbys alt fra tak, vegger, gulv og fundamentering til bad, kjøkken, møbler, byggevarer, elektronikk, interiør og ikke minst solskjerming til ditt hus! En typisk besøkende skal gjerne i gang med oppussing eller husbygging, og kommer på messen for å få inspirasjon, eksperthjelp og gode tilbud fra flest mulig leverandører samlet under ett tak. Vi har selvfølgelig noen gode tilbud på lager vi også! Så her er det bare å glede seg!

I tillegg til alle de norske boligmessene arrangerer Compass sine søster- og datterselskaper tilsvarende messer i Sverige, Danmark og Tyskland. Så her har du en aktør som vet hvordan de skal lage show! Samt tilby det beste for deg som kunde.

Boligmessen er en viktig møteplass for boligbransjen og de som pusser opp og bygger nytt. Her samler alt om bolig, hage og fritidshus seg på ett sted. Å ikke bli inspirert her skal mye til!

På tre dager kommer tusenvis mennesker innom boligmessen for å få tips, inspirasjon og vi stiller med gode tilbud til prosjektet ditt. Dette blir gøy, vi gleder oss!

På messehelgen møter vi nye og eksisterende kunder. Vi stiller ut og tilbyr våre produkter, tjenester og ekspertise til messepriser . Vi gleder oss til mange gode kundesamtaler!

Boligmessen er en super arena for å lære mer om alt av produkter og tjenester innen kategorien boligbygging. Bli med og opplev årets, og ikke minst våre nyheter, på boligmessen. Vi lover selvfølgleig å stille med noen råbra tilbud til dere!

Les mer om våre produkter her på vår hjemmeside! Har du noen spørsmål før messen er det bare å kontakte oss, så hjelper vi deg! Vi gleder oss til å se deg på messen.

Hent din gratisbillett her: http://boligmesse.no/nb/messe/oslohellerudsletta-2/tickets/671/