3 GRUNNER FOR AT DU BURDE TA EN TUR INNOM OSS PÅ HAGEMESSEN I HELGEN!

1) Det er gode tilbud på kjente og nye produkter! Vi har messetilbud på vårt nye produkt, som heter LADY SMART denne helgen! Tilbudet er på hele 35 %!

2) Vi skal presentere vårt helt nye produkt!
Denne helgen skal vi en tur til Hagemessen på varemessen i Lillestrøm. Vi gleder oss! Hagemessen er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom for over 20.000 handleglade besøkende. Det er også en fin messe for de som ønsker å bygge på huset sitt og finne inspirasjon til det. Derfor er dette en perfekt arene for oss å introdusere det helt nye screen produktet vårt, LADY SMART.
Dette er en meget smart og lekker screen som er unik i sitt slag. Det unike med produktet er at sideskinnene er smalere enn de  andre produktene i markedet, som gjør at produktet  er spesielt godt tilpasset vindusnisjer. I tillegg har produktet en bunnlist som trekkes helt inn i kassetten, hvilket igjen gjør at produktet trenger mindre klaring mot dører og vinduer. I sum gir disse egenskapene produktet en svært integrert «look og feel».
Hvorfor skal du vurdere å anskaffe deg screens til ditt hus? Fordi screens gjør sånn at folk ikke ser inn, men du kan se ut! Utvendig rullgardin med perforert duk. Den holder sollys og varme ute. Disse passer både for privatboliger og næringsbygg. Det leveres i kvaliteteter som er sertifiserte for vindstyrke opptil 25 m/sek. Det kreves liten opplagring av duken.
Kanskje det beste av alt er at det reduserer innsynet, men gir fortsatt godt utsyn når den er i bruk som solskjerming. Disse er veldig vedlikeholdsvennlig.
Noen ganger kan en markise bli litt mye. Eller kanskje trenger du å dekke til et vindu som står tett til et annet hus, og det rett og slett ikke er så god plass til en markise. Da er screen perfekt! Noen ganger handler det kanskje ikke om at du skal dekke for solen i det hele tatt. Kanskje hensikten kun er å unngå innsyn for å få mer privatliv? Da er også screening noe du burde vurdere. Screens passer også bra til vinduer som ikke er så lett tilgjengelig. Sånn som takvinduer og vinduer i andre og tredje etasje.
3) Standen vår er full av smarte løsninger for solskjerming!
Vi har selvfølgelig masse mer å vise dere på messen! Så her er det bare å ta turen innom. Sånn som Weinor sin Pergola markise Weinor PergoTex. Ønsker du beskyttelse mot vind, regn og UV-stråler, men også en god følelse av frisk luft? Da er Pergola markisen Weinor PergoTex II løsningen! Hvis du ønsker å nyte solen trenger du kun å trykk på en knapp, og taket åpner seg! Hvis været blir dårlig er det bare å lukke den sammenleggbare markisen igjen. Det gjør deg beskyttet mot regnet på kort tid, og det uten at du trenger å forlate terrassen din! Pergotex kan installeres med glassvegger og har en solid ramme. Men til forskjell fra flere glasstak har du muligheten til å ta bort taket når solen stikker frem! Våre Pergotex produkter kommer fra den tyske produsenten Weinor, sånn som manga av våre andre produkter. De har et høyt fokus på kvalitet.
Pluss mye mer! Så ta en tur innom oss til helgen og bli inspirert!